Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Γερμανία: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες και τις πέταξε από γέφυρα

Γερμανία: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες και τις πέταξε από γέφυρα

53
0

Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο γυναίκες και στη συνέχεια, τις πέταξε από γέφυρα ύψους 90 μέτρων με αποτέλεσμα η μια να σκοτωθεί και η δεύτερη να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η επίθεση έγινε κοντά στο Neuschwanstein στα νότια της χώρας. Οι δύο γυναίκες, όπως φαίνεται, βρίσκονταν στη στενή πεζογέφυρα Marienbrucke, που διασχίζει ένα φαράγγι σε ύψος περίπου 90 μέτρων, όταν δέχθηκαν επίθεση από τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τη Bild ο 31χρονος άνδρας, που έχει συλληφθεί, επιτέθηκε σεξουαλικά στις δύο γυναίκες στο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο το απόγευμα της Τετάρτης. Ακολούθησε συμπλοκή, και ο άνδρας πέταξε και τις δύο γυναίκες στο φαράγγι.

Νεκρή είναι η μία από τις δύο γυναίκες, η οποία φέρεται να ήταν τουρίστρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, το δεύτερο θύμα τραυματίστηκε σοβαρά. Η Bild σημειώνει ότι, στο τουριστικό αξιοθέατο, ξεκίνησε μία μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο άνδρας, τράπηκε σε φυγή αλλά συνελήφθη. Λέγεται ότι, η επίθεση, σημειώθηκε στην είσοδο της γέφυρας, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής καθώς προσφέρει μια γραφική θέα στο κάστρο Neuschwanstein – που λέγεται ότι ήταν η έμπνευση για το κάστρο «Σταχτοπούτα» της Disney.

real.gr

Πηγή: newsone.gr