Όταν θεώρησε ότι η δουλειά της δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, έβγαλε ένα μαχαίρι και έκανε την προσευχή της, δείχνοντας ότι θέλησε να κάνει κακό στον εαυτό της – Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και την αφόπλισαν
Έντονη αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο ΚΕΠ που βρίσκεται στον οικισμό του Περάματος στα Γιάννενα, όταν μια αλλοδαπή γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι, θέλοντας να κάνει κακό στον εαυτό της, μπροστά μάλιστα στα δύο μικρά παιδιά της.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο ΚΕΠ της περιοχής με τα παιδιά. Όταν θεώρησε ότι δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία την οποία ήθελε, έβγαλε ένα μαχαίρι, έκανε την προσευχή της και έδειξε ότι είχε πρόθεση να προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας με το αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με το epirus-tv, άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αφοπλίσουν τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα αναστατωμένα παιδιά της στον παιδικό σταθμό που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να τα ηρεμήσουν οι εκπαιδευτικοί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο ΑΤ Ιωαννίνων.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr