Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή Πάμε Δανάη, μιλώντας μεταξύ άλλωνν για την αποχή από την τηλεόραση, τη σχέση του με τη Μαρία, αλλά και την κρίση στον γάμο τους.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Γίνονται πολύ καλές και μεγάλες κινήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω να μπω στην τηλεόραση επειδή το θέλω εγώ τρία χρόνια. Απέρριψα φέτος κάποια τηλεοπτική πρόταση. Θέλω πλέον να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν πολύ και θα έχει ουσία για εμένα», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας για την αποχή του από την τηλεόραση.

«Μια από τις καλύτερες μου εμπειρίες ως παρουσιαστής ήταν στην “Παταγονία” στο MEGA. Αυτό θα το ξαναέκανα!», πρόσθεσε.

«Έχω ευθύνη του εαυτού μου. Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Θέλω να παίξω με την Μαρία. Όλα αυτά τα χρόνια το τρενάρουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στη Μαρία.

Νομίζω ότι είμαστε από τα ζευγάρια που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί την κοινή μας πορεία σαν ανδρόγυνο. Τη Μαρία την εκτιμώ πάρα πολύ υποκριτικά, την εκτιμώ ως επαγγελματία. Είμαι πολύ αυστηρός μαζί της», ανέφερε για τη γυναίκα του και επίσης ηθοποιό Μαρία Κορινθίου.

«Κάποιοι σπεύσανε να πούνε ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο. Εκεί δεν θα κινηθείς δικαστικά όταν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν δίνω δεκάρα για οποιονδήποτε θέλει να πιαστεί από το οτιδήποτε ή να σχολιάσει.

Δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του. Δεν θα ασχοληθώ με πράγματα τα οποία είναι ανήθικα, προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μου.

Η δουλειά μου ως πατέρας και ως σύζυγος είναι να προστατεύσω την οικογένεια μου», σημείωσε σχολιάζοντας το συμβάν που υπέστη η Μαρία έξω από το σπίτι τους.

«Είμαστε απλοί άνθρωποι. Οι απλοί άνθρωποι, τσακώνονται, γελάνε, ερωτεύονται… Εμείς γιατί να διαφέρουμε από τα αλλά ζευγάρια;», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για την κρίση στον γάμο τους με την Μαρία και πως την ξεπέρασαν.

«Ζηλεύω τη Μαρία και εκείνη εμένα. Η ζήλια μας είναι καθαρά ζήλια αγάπης», ήταν η απάντηση σου στην ερώτηση αν είναι ζηλιάρης .

«Ήταν πολύ καλή η Ισμήνη στο “Καφέ της Χαράς”. Προσωπικά είχα κάποιες διαφωνίες στην αρχή αλλά δεν θα μπορούσα να της χαλάσω χατίρι. Η Ισμήνη έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας για την κόρη του και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

«Δεν πρέπει να θυμόμαστε το φιλανθρωπικό μας έργο μόνο όταν συμβαίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε παρόντες σε όλη μας τη ζωή», ανέφερε επίσης Γιάννης Αϊβάζης για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης μιλώντας στην κάμερα του Πάμε Δανάη:

Πηγή: newsone.gr