Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιάννης Μπέζος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει συναντήσει στην καριέρα του, για την οικογένειά του αλλά και για τη διαφορά ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση

«Η τηλεόραση είναι μια οικογενειακή συσκευή, αλλά μπορεί να κρατήσει ψηλά το γούστο. Δεν αντέχουμε πολύ τα χαμηλά νούμερα και μας πιάνει βιασύνη και κατεβάζουμε τον πήχη. Κι αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Και συνέχισε: «Παρακολουθώ τα πάντα και με λεπτομέρεια. Τα νούμερα σημαίνουν πάρα πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα νούμερα δείχνουν αν βλέπω κάτι ή αν εκτιμώ κάτι. Αυτό μετριέται σε βάθος χρόνου».

«Το θέατρο έχει σκοπό να συγκινήσει και να σου δώσει δουλειά για το σπίτι. Σε βοηθάει να ζήσεις καλύτερα. Η τηλεόραση έχει σκοπό να σε ψυχαγωγήσει και να σε ενημερώσει. Η τηλεόραση παγκόσμια έχει την τάση να πανικοβάλει», σημείωσε.

Γιάννης Μπέζος: Από τότε που βγήκα στη δουλειά λέω αυτό που πιστεύω

«Από τότε που βγήκα στη δουλειά με ενδιαφέρει να λέω αυτό που πιστεύω και να μη φοβάμαι για αυτό. Δεν κατηγορώ κανέναν εγώ, ούτε φθονώ τους ανθρώπους, καταλαβαίνω τους ανθρώπους που φοβούνται και έχουν ανασφάλεια.

Εμένα δεν με απασχολεί, θέλω να λέω αυτό που πιστεύω και είναι υποχρέωσή μου απέναντι στους νέους ανθρώπους. Το εκτιμούν οι περισσότεροι. Στηρίζω νέους ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Γιάννης Μπέζος: Τι είπε για την οικογένειά του και την κόρη του

«Η Ηρώ χαράσσει έναν δρόμο δικό της. Η συνύπαρξη μας ήταν πάντα δημιουργική. Η αγάπη και ο σεβασμός είναι αυτονόητα για εμένα. Όταν βρισκόμαστε με την Ηρώ έχουμε κάτι να πούμε. Είναι πολύ ουσιαστικό και βασικό αυτό» είπε ο Γιάννης Μπέζος, μιλώντας για την οικογένειά του και την κόρη του Ηρώ.

«Οι οικογενειακές σχέσεις δεν είναι παιδική χαρά. Είναι ένας στίβος που το παιδί μας πρέπει να αναμετρηθεί μαζί μας. Αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή και η ευθύνη ανήκει στους γονείς. Πρέπει να ακούμε τα παιδιά. Εγώ έκανα αγώνα για να μπορώ να ακούσω τον συνομιλιτή μου» συμπλήρωσε.

Γιάννης Μπέζος: Με σοκάρουν οι πολύ ακραίες συμπεριφορές

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, ο γνωστό ηθοποιός υπογράμμισε: «Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα.

Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά.

Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες, οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα, αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς στα τέλη της δεκαετίας του 70.

Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά, δηλαδή στο πώς συμπεριφέρεσαι στον υφιστάμενο».

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr