Γιάννης Μπέζος: Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με νέους συναδέλφους αλλά και για την βαρύτητα που έχει η γνώμη των άλλων στη ζωή του.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε σε συνέντευξή του για τους νέους ηθοποιούς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αλλά και για το κατά πόσο ενδιαφέρεται για την γνώμη των άλλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός, μιλάει για αυτό το θέμα, ενώ αρκετές φορές όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε άλλη συνέντευξή του τον θεωρούν σνομπ, ακριβώς γιατί υπολογίζει την άποψη μόνο των ανθρώπων που εκτιμά. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ πριν από λίγο καιρό είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι σνομπ και δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους».

Αλλά όπως αποκάλυψε και στον Τάκη Χατζή, ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει «κολλητούς». «Είμαι επιλεκτικός, δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος. Επιλέγω εγώ με ποιον θα επικοινωνήσω. Δεν με ενδιαφέρει να έχω και άριστες σχέσεις με κάποιον που συνεργάζομαι, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Η τηλεόραση είναι μεγάλο κομμάτι για εμένα και ευθύνη. Και η τηλεόραση και το θέατρο μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσω καλύτερα», εξήγησε ο ίδιος. svg%3E

Δείτε την συνέντευξη στο περιοδικό “MYtv”

Οι νέοι ηθοποιοί έχουν το ίδιο πάθος, όπως εσείς στο ξεκίνημά σας, ή αποζητούν κάτι άλλο, όπως δημοσιότητα κλπ;

Υπάρχουν ορισμένοι που κοιτάζουν αυτά που λέτε, όπως και παλαιότερα, και άλλοι όχι. Απλά, τώρα, δεν τους βοηθούν οι συγκυρίες, όπως η οικονομική κρίση, η πανδημία κ.α., με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για τους νέους. Τη δεκαετία του ’90 ήταν όλα αλλιώς.

Έχετε δώσει κάποια συμβουλή στους νεότερους συναδέλφους σας;

Δεν δίνω ποτέ και καμία συμβουλή για τον απλούστατο λόγο ότι οι άνθρωποι τις βαριούνται. Όμως, έχουν την ευκαιρία να βλέπουν παραδείγματα, άμα θέλουν να παραδειγματιστούν, και αυτό αρκεί.

Το γεγονός ότι λέτε τα πράγματα με το όνομά τους ενοχλεί κάποιους;

Προφανώς, αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι, και να σας πω την αλήθεια, ποτέ δεν με ενδιέφερε να συμβεί αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να λέω αυτό που πιστεύω και να μη φοβάμαι γι’ αυτό.

Επομένως, δεν επηρεάζεστε ούτε από τη γνώμη που μπορεί να σχηματίσει κάποιος;

Αν ακούσω τη γνώμη κάποιου ανθρώπου που εκτιμώ, τη λαμβάνω υπόψη. Επειδή, όμως, τους περισσότερους δεν τους εκτιμώ, δεν παίρνω καμία στα σοβαρά. Ιδίως από αγνώστους που γράφουν ότι θέλουν.

Πηγή: newsone.gr