Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ της τηλεόρασης ερμηνεύοντας χαρακτηριστικούς ρόλους. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί στο θέατρο.

Για την απόφασή του αυτή μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή πάμε Δανάη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δε ξέρω γιατί δε με βλέπετε στην τηλεόραση. Και να μου πούνε δε θα πάω. Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές πια είναι γελοίες».

Μία από τις πολλές σειρές που συμμετείχε ήταν το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», η οποία όμως διεκόπη η παραγωγή της απότομα και έμεινε ημιτελής στο 7ο επεισόδιο. Φήμες θέλανε να υπήρχε εκρηκτικό κλίμα στα γυρίσματα.

tipsixi classics mikrofwno

«Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι για το κλίμα στα γυρίσματα του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Μια μέρα πήγα στα γυρίσματα και σκοτωνόντουσαν. Μου είπαν πως θα μας ειδοποιήσουν. Την άλλη μέρα έπεσαν κάτι τηλέφωνα και διακόπηκε η παραγωγή. Εγώ ποτέ δε βρέθηκα μπροστά σε δυσάρεστο περιστατικό», εξήγησε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε όταν η σύντροφός του, Δήμητρα Παπαδήμα, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

9975 DIMITRA PAPADIMA GIANIS MPOSTANTZOGLOY 2862021

«τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε.

Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsone.gr