Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός αποχώρησε από το παιχνίδι οικειοθελώς και την Τρίτη (11/1) βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για την απόφασή του να αφήσει πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Τους είπα να χαλαρώσουν»

«Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά. Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα. Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα».

«Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς», σημείωσε ο ίδιος.

«Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα…»

Επίσης, αναφέρθηκε στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε και εγώ της έλεγα θα είσαι στη φάρμα σου, θα έχει της κατσίκα σου και γελάγαμε. Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα τσαντίστηκαν με μία δήλωση της Αθηνάς από την ομάδα των Μαχητών και ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση στη Μυριέλλα. Ξεκινάει να κλαίει η Μυριέλλα και έρχεται ο Γιώργος και της δίνει ένα βραχιόλι και λέω έχει πλάκα. Της λέω σε παρακαλώ είσαι η μόνη λογική εδώ μέσα, σε παρακαλώ», υπογράμμισε.

Τέλος, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίος αποχώρησε από το Survrivor.

«Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό που γινόταν μέσα και ότι άρχισε να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία πολύ σοβαρά. Γιατί είχα τραυματισμούς, πονούσα πολύ και στο στομάχι. Εγώ έχω και μία μικρή πάθηση στο στομάχι, οπότε ήταν διπλάσιος ο πόνος που είχα. Και ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστείς ένα ριάλιτι που έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να έχεις και τον Τζένγκις Χαν δίπλα σου στη σανίδα», σημείωσε.

Πηγή: newsone.gr