Ο Γιάννης Νέζης, ο οποίος έγινε γνωστός με τον ρόλο του «Κωστάκη» στο Ρετιρέ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και σε δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών.

«Δεν μπορούμε να λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι κοπέλες που έχουν καταγγείλει τον κύριο Φιλιππίδη λένε ψέματα ή τρελάθηκαν. Γιατί πολλές φορές ακούστηκε ότι το έκαναν για προβολή. Δεν νομίζω ότι έγινε έτσι, γιατί έχει γίνει και από κοπέλες που αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με το ελληνικό θέατρο, βρίσκονται σε μία άλλη χώρα και δεν έχουν λόγο προβολής στα ελληνικά media» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Νέζης αναφέρθηκε και στην ηθοποιό που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την οποία ο ίδιος συμμετείχε στο «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους εκείνης της εποχής που έχω σχέσεις προσωπικές. Για να το καταγγείλλει η συγκεκριμένη ηθοποιός, που ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό κορίτσι και σήμερα είναι μία πολύ σοβαρή κυρία, έχοντας παιδιά και οικογένεια, προφανώς κάτι θα είχε συμβεί. Άλλωστε, ήταν ένας πολύ κλειστός άνθρωπος, τα προσωπικά της τα κρατούσε βαθιά μέσα της»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός σχολίασε και τις δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο» είχε τονίσει για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η Νεφέλη Ορφανού είναι ένας αυστηρός άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να αφήσει χώρο για να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι η αλήθεια της αυτή» ανέφερε ο ηθοποιός με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις της ηθοποιού.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr