Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για την εμπειρία του στα σκυλάδικα της επαρχείας και την επιτυχία της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σειρά. «Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο “Αυτή η νύχτα μένει”. Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του έτσι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι, από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούριους», δήλωσε.

Αναφορικά με τη δική του εμπειρία στα μπουζούκια, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα. Ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από την επαρχεία, έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στον έρωτα που είχε ζήσει στο παρελθόν με μια τραγουδίστρια, 20 χρόνια μεγαλύτερή του.

«Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα κι έρωτες. Ως πιο μικρός, πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα τελικά, εγώ δεν την ξέρω. Δεν τη θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει», είπε.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr