Ο ρεπόρτερ της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εντόπισε τον ηθοποιό στην κυριολεξία στον δρόμο, ανάμεσα στις διάφορες δουλειές του και βρήκε την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη.

Η συμμετοχή του Γιάννη Στάνκογλου στην παραγωγή «Μια νύχτα του Αυγούστου» έχει ολοκληρωθεί -η σειρά ολοκληρώνεται σε 14 επεισόδια- ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Αυτή η νύχτα μένει».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης: Η δήλωση για την Δέσποινα Βανδή που θα συζητηθεί

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού σε προτεραιότητα

«Για κανένα δίμηνο δεν θα υπάρχει προσωπική ζωή. Αλλά θα είναι κανένα δίμηνο αυτό. Μετά θα έρθουμε σε μια κανονικότητα όπως είναι όλοι οι ηθοποιοί σε αυτή τη χώρα που κάνουν μια σειρά κα μια παράσταση το βράδυ» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των συναδέλφων του στις δύο σειρές.

«Τα καστ και για τις δύο σειρές είναι υπέροχα. Είναι άνθρωποι που εκτιμάω, που έχω δουλέψω μαζί τους ή που ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με τέτοιους ανθρώπους που τους πιστεύεις, τους εμπιστεύεσαι και σου δίνουν τον τρόπο να γίνεσαι καλύτερος».

Τι είπε για το ζεύγος Βανδή – Μπισμπίκη

Όμως το ενδιαφέρον του ρεπόρτερ ήταν άλλο. Αν η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί σε κάποιο γύρισμα και πως είναι από κοντά.

«Τη Δέσποινα τη γνωρίζω από πριν, έχουμε κάνει και μια εκπομπή μαζί. Είναι μια χαρά, είναι υπέροχο πλάσμα, πολύ ανοιχτός άνθρωπος, συμπαθητική, μια γλύκα» ήταν η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος, πριν κατευθυνθεί προς την επόμενη δουλειά του, πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο (το ειδύλλιο του Βασίλη με τη Δέσποινα) και αυτό που έχω δει είναι ότι όπου πηγαίνουμε έξω με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν πάντα Βανδή».

in.gr

Πηγή: newsone.gr