Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Γιατί ο Τζέφρι Επστάιν «εκβίαζε» τον Μπιλ Γκέιτς

Γιατί ο Τζέφρι Επστάιν «εκβίαζε» τον Μπιλ Γκέιτς

40
0

Ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε απειλήσει τον Μπιλ Γκέιτς ζητώντας του εκατομμύρια δολάρια για να σιωπήσει, όταν ανακάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση με τη Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ Μίλα Αντόνοβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο καταδικασμένος παιδεραστής Επστάιν (ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του το 2019) εκβίαζε τον Γκέιτς, ζητώντας του να συνδράμει οικονομικά καταβάλλοντας εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ταμείου.

«Ο Επστάιν ανακάλυψε ότι ο Γκέιτς είχε σχέση με μια Ρωσίδα παίκτρια του μπριτζ και του ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση του», ανέφερε το δημοσίευμα.

Η σχέση ανάμεσα στον ιδρυτή της Microsoft και τη Μίλα Αντόνοβα ξεκίνησε το 2010, όταν οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα τουρνουά μπριτζ

Η Αντόνοβα γνώρισε τον Έπσταϊν το 2013, όταν προσπαθούσε να βρει χρηματοδότηση για μια επιχείρηση. Η ίδια είναι μηχανικός λογισμικού και μιλώντας στην Journal είπε ότι δεν γνώριζε για τα εγκλήματα του Έπσταϊν.

«Απλώς νόμιζα ότι ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έχω αηδιάσει με τον Έπσταϊν και με αυτό που έκανε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Γκέιτς είχε επίσης παραδεχτεί ότι η συνάντηση με τον Έπσταϊν ήταν «ένα τεράστιο λάθος» στη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στο CNN το 2021, ο Γκέιτς είπε ότι οι «αρκετές» συναντήσεις που είχε με τον Έπσταϊν ήταν πολύ μεγάλο λάθος.

Ο Έπσταϊν πέθανε στη φυλακή τον Αύγουστο του 2019. Είχε συλληφθεί στη Νέα Υόρκη έπειτα από καταγγελίες ότι διαχειριζόταν ένα δίκτυο ανήλικων κοριτσιών, ορισμένα από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών. Ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στη φυλακή.

real.gr

Πηγή: newsone.gr