Φαίνεται ότι η νέα γενιά έχει εμμονή με τα δόντια της.

Αξεσουάρ, όπως οι πολύτιμοι λίθοι, έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και τώρα, προφανώς, η νέα μόδα είναι να μοιράζεστε εικόνες του εαυτού σας που βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Για νεαρές διασημότητες, αυτός ο τύπος εικόνας στέλνει ένα μήνυμα στους οπαδούς τους: είμαστε ακριβώς σαν εσένα. Όταν κοιτάζετε τα κοινωνικά δίκτυα μιας διασημότητας ή ενός influencer, συναντάτε μια σειρά φωτογραφιών που είναι δύσκολο να συσχετιστείτε, από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ακριβά ρούχα και επιδείξεις μόδας από τις καλύτερες μάρκες έως αρχοντικά με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα .

Ωστόσο, φαίνεται ότι η οδοντιατρική φροντίδα είναι κάτι που όλοι μπορούν να καταλάβουν.

Η Μάιλι Σάιρους, η Έμιλι Ρατακόφσκι, η Κάια Γκέμπερ, ακόμη και η Μπιγιονσέ μαζί με την κόρη της Μπλου, έχουν ήδη δημοσιεύσει βίντεο και εικόνες στις οποίες φαίνεται να βουρτσίζουν τα δόντια τους. Φυσικά, διατηρούν τη δροσερή ατμόσφαιρα και φροντίζουν την εικόνα τους: γυαλιά ηλίου, ρούχα κατευθείαν από την πασαρέλα, ακριβά κοσμήματα κ.λπ. Ε είπαμε όλοι έχουμε δόντια, αλλά δεν έχουμε όλοι διαμάντια…

Μια άλλη εξήγηση για αυτή την άνοδο και το βούρτσισμα των δοντιών είναι ότι η νέα γενιά ανησυχεί πολύ για την στοματική υγιεινή τους και θέλει να δείξει ότι κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν υγιείς. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τάσεις από κοινωνικά δίκτυα, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσει η selfie της οδοντόβουρτσας στους υπόλοιπους απλούς θνητούς χρήστες.

in.gr

Πηγή: newsone.gr