Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει στον Θέμη το πλήθος των προτάσεων που δέχτηκε μετά τη νίκη του στο Survivor, τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά και για ποιο λόγο δεν τον έχουμε δει ακόμα στη τηλεόραση αυτή τη σεζόν.

«Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτής της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης. Αυτό είναι το έπαθλο, η στήριξη που πήρα από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μέσα από τη ψηφοφορίες, μέχρι έξω και αυτά που έχω κάνει. Αυτό μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαι εδώ και να συζητάμε. Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά, με την καλή έννοια», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επίσης, μιλά για την εφηβεία του που τελείωσε νωρίς, όταν έχασε τον πατέρα του, τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και την ίδρυση του «Φύλακα Άγγελου», που πλέον αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τέλος, πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο, όπου θα απαντήσει τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη, αποκαλύπτει γιατί η προσωπική του ζωή είναι πάντα μυστική και ποια είναι τα πλάνα του για τη δημιουργία μιας οικογένειας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr