Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εισέβαλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε τόσο για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα όσο και για το Survivor.

«Είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για το αστυνομικό θρίλερ αλλά δεν είμαι εγώ σε θέση να πω κάτι ακόμη. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, στην ουσία έχουμε συμφωνήσει με τον σεναριογράφο. Αυτή τη στιγμή συζητάμε το που θα γίνει. Η υποκριτική είναι ένα πολύ βαθύ επάγγελμα που με τη συναναστροφή μου κατάλαβα ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Σέβομαι πολύ περισσότερο τους ηθοποιούς. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα γίνει η σειρά».

Αναφερόμενος στο φετινό Survivor λέει: «Είδα πολύ λίγο Survivor φέτος. Είναι μια άλλη εκδοχή με περισσότερο reality. Σίγουρα κάθε Survivor εξαρτάται από τους παίκτες και από το casting. Εγώ το έζησα περισσότερο αγωνιστικό. Σίγουρα ήμασταν πιο αυθόρμητοι που αυτό διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Είχαν δει το 2 και το 3, οι παίκτες που έμπαιναν σίγουρα έλεγαν κάποια πράγματα απ’ έξω, χάθηκε ο αυθορμητισμός. Αν γινόταν All Star και μου γινόταν πρόταση δεν είναι και τόσο εύκολο να ξαναπάω γιατί το έζησα πολύ έντονα».

Πηγή: newsone.gr