Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διοργανώνεται την Τετάρτη 29/9/2021 τις 17:00, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με στόχο την οικονομική συμπαράσταση και ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιάννη Βολιώτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης, δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση. Με τον αγώνα της οικογένειάς του, έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του. Χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να βελτιωθεί η κινητικότητά του και να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του «Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων», με υπεύθυνο τον κ. Αντώνη Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των κ.κ. Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου και θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με την επιθυμία και τη δυνατότητά του, για τον ευγενή αυτό σκοπό. Η επιτροπή που έχει οριστεί θα καταμετρήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το καταθέσει στον λογαριασμό της οικογένειας.

111

Ακόμη όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει την οικονομική του στήριξη απευθείας στον λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Βολιώτης Ιωάννης Μάρκος του Δημητρίου στο ΙΒΑΝ: GR0201108620000086200100492.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε:

«Προ ημερών ο Γιαννάκης με επισκέφτηκε μαζί με τους γονείς του συνοδευόμενος από τον κ. Αντώνη Γλύκα και τον κ. Νίκο Γραμμένο και συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης μας για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα. Ο Δήμος μας βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Έτσι, έχω ήδη προσωπικά καλέσει συμπολίτες μας, καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση και σήμερα απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της οικογένειας να χαρίσει μία όσο γίνεται ποιοτικότερη ζωή σε αυτό το αγγελούδι. Προσκαλώ τους Βουλευτές του Νότιου Τομέα και τους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, όλη την τοπική κοινωνία, τις επιχειρήσεις της πόλης, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, και όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης, να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του. Εύχομαι ολόψυχα την επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, για τον Γιαννάκη. Τον Γιαννάκη μας!»

Έχουν προσκληθεί να μετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα:

– Πολιτικοί όπως οι κ.κ. Τάκης Θεοδωρικάκος βουλευτής της ΝΔ – τ. Υπουργός Εσωτερικών και Νίκος Παππάς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – τ. Υπουργός.

– Πολλοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης όπως ο Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τόνυ Δημητρίου, Αλβέρτο Εσκενάζυ, Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης, Τριαντάφυλλος, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Δασκουλίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Βαλάντης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Bo, Σάκης Κατσούλης (Survivor), Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος- Survivor), Κώστας Φραγκολιάς, Σάρα, Εσκενάζυ, κ.α.

– Οι δημοσιογράφοι Γρηγόρης Γκουντάρας, Γιώργος Χελάκης.

– Αθλητές και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Μίμης Δομάζος, Νίκος Βαμβακούλας, Τότης Φυλακούρης, Γιώργος Καραγκούνης, ΔημήτρηςΣαραβάκος, Σίνισα Γκόγκιτς, Στέλιος Μανωλάς, Ντανιέλ Μπατίστα, Νόνι Λίμα, Νίκος Σαργκάνης, Σπύρος Λιβαθηνός, Παναγιώτης Κελεσίδης, Πέτρος Ξανθόπουλος, Τάκης Παντέλης, Ανδρέας Μπαρμπαρής, Χάρης Κοπιτσής, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Αντώνης Μανίκας, Χρήστος Κουτρόπουλος, Γιάννης Βονόρτας, Ανδρέας Μπονόβας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Βασίλης Τσιάρτας, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας, Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας Βετεράνων Ο.Σ.Φ.Π), Γιάννης Σιδέρης, Δημήτρης Σαρρής, Θεόφιλος Καρασαβίδης, Αλέξανδρος Γλύκας, ο ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό Μιχάλης Μουρούτσος και πολλοί άλλοι, αφού η λίστα συμμετοχών διαρκώς διευρύνεται.

Σημειώνεται ότι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Λουκάς Ζάχαρης και Μελέτης Βουτσαράς.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν ακόμη ο «Όμιλος UNESCO Νοτίων Προαστίων», το «Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ», οι «Θεατρικές Επιχειρήσεις Μ. Σεφερλή» και το «CourosFootballClub».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».

Πηγή: newsone.gr