Τα φαινόμενα σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων έχουν πάρει μεγάλη διάσταση κυρίως στο χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος σε παλαιότερη δήλωσή του, είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν αποφασίσει μάλιστα να ασχοληθεί με την υποκριτική, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες ή αντίστοιχες συμπεριφορές από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και στις θαυμάστριές του που ξεπέρασαν τα… όρια.

0025 GIORGOS GIANOPOYLOS 18102019

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;

Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr