Ο νεαρός τραγουδιστής, που βραβεύτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, σημείωσε πως το να μπει ο κόσμος στη διαδικασία να τον ψηφίσει τον έκανε αρκετά χαρούμενο

Για τη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο της μουσικής και τους στόχους που βάζει για το μέλλον μίλησε στο «MEGA STAR» ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που βραβεύτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS, σημείωσε πως το να μπει ο κόσμος στη διαδικασία να τον ψηφίσει τον έκανε αρκετά χαρούμενο.

«Νομίζω είναι όνειρο κάθε νέου καλλιτέχνη που θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι να ξεκινάει την καριέρα του με αυτό τον τρόπο» σημείωσε ο Γιώργος Κακοσαίος. «Αυτό το βραβείο θα το βάλω κάπου που θα το βλέπω, για να μου θυμίζει από πού ξεκίνησα», πρόσθεσε ο νεαρός τραγουδιστής.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Αργυρό που μου εμπιστεύθηκε το κομμάτι “Παρασκευή πρωί”, που είναι ένα πανέμορφο τραγούδι. Ήταν μεγάλη τιμή να τραγουδήσω πλάι του, γιατί αυτή τη στιγμή τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του» πρόσθεσε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ακόμη, μίλησε για το νέο του τραγούδι «Ποια να είσαι εσύ», αποκαλύπτοντας ότι είναι ένα τραγούδι που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. «Με παίδεψε πολύ» σημείωσε και αναφέρθηκε στη βοήθεια που είχε από τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

«Ξέρω ότι θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου» ανέφερε, τονίζοντας ότι προσπαθεί να κρατήσει τα σχόλια που του κάνουν όταν τον συγκρίνουν με τον Γιάννη Πλούταρχο και να διορθώνεται όσο περισσότερο μπορεί.

Πηγή: newsone.gr