«Παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αθλητής, το εγκατέλειψα όμως», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιλώντας για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο», που παρουσιάζει μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ

«Παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αθλητής, το εγκατέλειψα όμως», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδη, μιλώντας για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο», που παρουσιάζει μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ.

Αποκαλύπτοντας ποια είναι τα αγαπημένα του αθλήματα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός δήλωσε ότι τρέφει ιδιαίτερη προτίμηση στη σκοποβολή και την ξιφασκία.

Αντίθετα, είπε ότι δεν είχε ποτέ καλές επιδόσεις στην κωπηλασία.

Μιλώντας για το μυστικό της επιτυχίας των αθλητών, ο Γιώργος Καπουτζίδης επεσήμανε το γεγονός ότι ακολούθησαν το παιδικό τους όνειρο, το όνειρο που είχαν δηλαδή από την ηλικία των 5 ετών.

«Και εμένα ήταν παιδικό όνειρο ο αθλητισμός, το εγκατέλειψα όμως», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ταξίδεψε στην Εύβοια

Λίγο έξω από την πόλη των Ψαχνών βρίσκεται το σκοπευτήριο όπου προπονείται η Ολυμπιακή Ομάδα Σκοποβολής στο σκιτ.

Είναι και η πατρίδα της μητέρας του Νίκου Μαυρομμάτη, που επέλεξε να επιστρέψει στο πατρικό του μετά την απώλεια της μητέρας του και να προπονηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκεί, όπου επιστρέφει ύστερα από εννέα χρόνια από τη συμμετοχή του στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Και τα κατάφερε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ως ένας εκ των κατόχων του απόλυτου παγκόσμιου ρεκόρ με 125 πετυχημένες βολές στις 125!.

Στην εκπομπή που μεταδίδεται το Σάββατο 3 Απριλίου, ο Νίκος Μαυρομμάτης εξηγεί πώς, αφού πέρασε από αρκετά αθλήματα, κατέληξε στη σκοποβολή, μυεί τον Γιώργο Καπουτζίδη στα μυστικά της σκοποβολής, ενώ μαθαίνουμε πόσες από τις 125 βολές χρειάστηκε ο παρουσιαστής της εκπομπής για να πετύχει στόχο.

Στο επεισόδιο που μεταδίδεται την Κυριακή 4 Απριλίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφασίζει να τραβήξει μαζί τους κουπί στα νερά του Θερμαϊκού και να μάθει τα μυστικά ενός εκ των δυσκολότερων αθλημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων.

in.gr

Πηγή: newsone.gr