Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου μετά από… 11 υποψηφιότητες, όπως ήταν λογικό απασχόλησε από χθες το βράδυ την επικαιρότητα – και το Twitter.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, μιλώντας στην εκπομπή του Sfera με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Έμεινα άναυδος γιατί είχε βγει spoiler πριν το γύρισμα… και υπήρχε spoiler για την ομάδα που κερδίζει και ήταν λάθος…»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός:

«Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε «αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου». Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του.»!

Και συνέχισε λέγοντας:

«Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να «κρατάνε» πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο.

»Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω.

»Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί. Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα «δίνει» έναν. Είναι φουλ ατομικό πιά».

Δείτε το απόσπασμα όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

in.gr

Πηγή: newsone.gr