Παρελθόν αποτελεί από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της.

Ο Αντώνης Κανάκης χωρίς δεύτερη σκέψη ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας (13/12) ότι 58χρονος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα και δήλωσε τη στήριξή του στην κοπέλα.

Το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο παρουσιαστής σημείωσε ότι ο Κανάκης, ο Σερβετάς και ο Κιούσης δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση και αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να σταματήσουν τη συνεργασία τους με τον Παναγιωτόπουλο.

«Τους ξέρω χρόνια, ξέρω την τιμιότητα και την ακεραιότητα του Αντώνη, του Σερβετά, του Κιούση. Πραγματικά, χθες ήταν σε συντριβή. Δεν νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ ανθρώπους που δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, αλλά πραγματικά και με έρευνα προσωπική που έκανα, δεν το γνώριζαν. Αιφνιδιάστηκαν και γι’ αυτό και αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να σταματήσουν τη συνεργασία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Κατά την άποψή μου, δεν θα πρέπει αυτό το γεγονός να τους κάνει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή».

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής

in.gr

Πηγή: newsone.gr