Ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα προβληθεί πολύ σύντομα στις μικρές μας οθόνες και αναμένονται πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σουξές που πρωταγωνιστεί στην εν λόγω σειρά μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» δεν αποκάλυψε τι θα συμβεί στην σειρά (για να μη χάσει και την δουλειά του), αλλά αρκέστηκε να αναφέρει πως «αλλάζουν πολλά πράγματα. Στη θέση του Δούκα στο χωριό έρχεται και ο Αιμίλιος Χειλάκης που είναι ένας ήρωας, που ενώ φαίνεται ευγενής και δοτικός, στην πραγματικότητα είναι πιο σκληρός από τον Δούκα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στην σχέση του με την σύντροφό του Νικόλ.

«Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Με αγαπά και την αγαπώ πολύ. Δεν σκεφτόμουν τον γάμο, αλλά αν το ήθελε κι εκείνη, ναι θα το κάναμε», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε η δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε την ευκαιρία και του πρότεινε να της κάνει πρόταση γάμου on air. Ο γνωστός ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόκληση και άρχισε να ψάχνει το ημερολόγιο του κινητού του για ενδεχόμενη ημερομηνία γάμου.

«Νομίζω 27 Αυγούστου του 2022 είναι μία καλή ημέρα, αρκεί να πει και εκείνη το “ναι”. Είναι ό,τι θα έχουν γυρίσει από τις διακοπές…», δήλωσε αποφασισμένος ο ηθοποιός.

Πηγή: newsone.gr