Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» στο Open. Στην πρώτη εκπομπή βρέθηκαν καλεσμένοι ο Πασχάλης και η Ευρυδίκη. Αφού τραγούδησαν, στη συνέχεια αναφέρθηκαν σε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε: «Είχαμε πρόβα τζενεράλε εγώ, ο Πασχάλης και η Ευριδίκη και ενώ τραγουδάμε ξαφνικά βλέπω ότι έσπασαν τα νερά της Ευριδίκης, η οποία ήταν έγκυος. Τρέχαμε πανικόβλητοι να ξεγεννήσουμε τον γιο μας».

Ο γάμος της Ευρυδίκης και του Γιώργου Θεοφάνους έγινε στην Κύπρο μετά τη συμμετοχή τους στη Εurovison. H Ευρυδίκη φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου παρουσία συγγενών και φίλων τους. Ο συνθέτης θεωρεί την Ευρυδίκη ως την μούσα του, παρόλο που πήραν διαζύγιο το 2000, σύμφωνα με το Okmag.gr

Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο, ο οποίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1996. Ο 25χρονος σήμερα Άγγελος δεν ασχολείται με την μουσική αλλά σπουδάζει σχεδιασμό video games στο Εξωτερικό. Και φυσικά διατηρεί άψογες σχέσεις με τους γονείς του. Μάλιστα πρόσφατα με αφορμή τα 25 γενέθλια του, η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω του προφίλ της στο Instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από την παιδική και εφηβική του ηλικία, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Αγγελος με τον πατέρα του, Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Θεοφάνους ήταν ο κύριος συνθέτης και παραγωγός των πρώτων εννέα δίσκων της Ευρυδίκης και το 1998 και το 1999. Από το 2003 μέχρι το 2015 η τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι με τον στιχουργό και τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά, με τον οποίο είχε σχέση δώδεκα χρόνια και ήταν παντρεμένη τα έξι χρόνια. Από το 2016 έχει σχέση με τον κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο παντρεύτηκε στις 31 Αυγούστου του 2019.

in.gr

Πηγή: newsone.gr