«Με τον Μανώλη Κονταρό είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Όταν είχε πάθει το τροχαίο ατύχημα είχα συγκλονιστεί, ήμουν κοντά του. Έχουμε χάσει ανθρώπους στην οικογένεια από τροχαίο. Μου είχε υποσχεθεί ότι όταν ξανασταθεί στα πόδια μου θα έρθει σε πρεμιέρα μου. Και ήρθε στην πρεμιέρα μου τότε, και με το που βγήκα στη σκηνή έβαλε όλη του τη δύναμη και σηκώθηκε», ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις των Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα για τον ίδιο, ο Γιώργος Τσαλίκης είπε ότι «Δεν έχω κακία με κανένα άνθρωπο, και φυσικά συγχωρώ, και φυσικά καταλαβαίνω. Το παράπονό  μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει συγνώμη, δε νομίζω ότι το νιώθουν, γιατί αν το ένιωθαν θα το είχα κάνει. Στεναχωριέμαι όταν χρειάζεται να εξηγώ τα αυτονόητα».

«Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά κατά του ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους. Δε μπήκα στην αναζήτηση να κάνω μία αγωγή για να ζητήσω χρήματα. Έχω περιθώριο μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν είμαι ο απεγνωσμένος δικομανής που ψάχνει να βρει λεφτά», πρόσθεσε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr