Για «κωλοτούμπα» ολοταχώς πάνε στον Σκάι, μια και όπως φημολογείται το κανάλι σκέφτεται να «χρυσώσει» το χάπι στον Γιώργο Τσαλίκη… μετά το άδειασμα που έκαναν στον τραγουδιστή αναφορικά με την παρουσίαση του «Big Brother», που είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές πόλεμος και με δικαστικές προεκτάσεις! Έτσι υπάρχει η σκέψη να προταθεί στον Τσαλίκη ο ρόλος του κριτή για το νέο μουσικό σόου του σταθμού «The Masked Singer» (Ο μεταμφιεσμένος καλλιτέχνης), που θα προβληθεί μόλις πέσει αυλαία στο «The Voice»!

Και όλα αυτά γίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μην πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του το κανάλι στα δικαστήρια, αν και όταν βρεθεί αντιμέτωπο με τον τραγουδιστή! Τα τελευταία λοιπόν 24ωρα, όπως ακούγεται, ο Σκάι επιχειρεί να ρίξει… γέφυρες με στόχο να πέσουν οι τόνοι με τον Τσαλίκη μετά τον κακό χαμό που είχε γίνει για την παρουσίαση του «Big Brother», με τον τραγουδιστή να μένει στα κρύα του λουτρού! Στο κανάλι του Φαλήρου, έχουν ως στόχο την εξωδικαστική «συμφιλίωση», προτείνοντας στον δημοφιλή τραγουδιστή νέα συνεργασία, δελεάζοντάς τον με τη θέση του κριτή στο «Masked Singer», το οποίο θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα… έχει θετική ενέργεια για κάτι τέτοιο, αφού το γυαλί ράγισε και δύσκολα ξανακολλάει. Πηγές από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή θεωρούν ότι ο ίδιος δεν θα κάνει πίσω και θα περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης!

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του σταθμού, ζητώντας μάλιστα 1.000.000 ευρώ, αφού έχει στα χέρια του την τζίφρα του σε συμβόλαιό του με τον Σκάι για τον «Μεγάλο Αδερφό», ένα συμβόλαιο όμως που πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων από τους υπευθύνους του σταθμού, με την αιτιολογία ότι ο Τσαλίκης είχε προαναγγείλει τη συνεργασία του μπροστά στις κάμερες κατά την επιστροφή του από την περιοδεία του στην Αυστραλία. Έπειτα από αυτό, το κανάλι είχε καταγγείλει τη σύμβαση επικαλούμενο ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του τραγουδιστή οι κανόνες της εχεμύθειας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νομικός πόλεμος, με το κανάλι να βάζει στις θέσεις των παρουσιαστών τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα! Τότε μάλιστα, όταν είχε γίνει γνωστό το δίδυμο των παρουσιαστών, ο Τσαλίκης με δηλητηριώδεις αναρτήσεις του, αλλά και μπροστά στις κάμερες τα έχωνε άγρια στον Σκάι προαναγγέλλοντας ότι θα σύρει τον σταθμό στα δικαστήρια! Τώρα, αν θα καμφθεί είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, αλλά κάτι μας λέει πως θα το φτάσει μέχρι τέλους και δεν θα υψώσει λευκή σημαία!

Πηγή: newsone.gr