Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ και από ότι φαίνεται οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το σταθμό για την παρουσίαση του Big Brother αλλά ακύρωσε τη συνεργασία επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα. Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δεν καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού του επέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή είναι στο ύψος του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr