Ο Τάσος Χαλκιάς είναι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, που μετρά πάρα πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και απασχολεί την επικαιρότητα μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα, ενώ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Τάσος Χαλκιάς με την επίσης ηθοποιό, Πένυ Παπουτσή μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Συγκεκριμένα, είναι μαζί 48 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύουν. Τα στηρίζουν συνεχώς σε κάθε τους βήμα και απόφαση.

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου», είχε πει ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του για την γυναίκα του

“Εχω να πω ένα γιγάντιο Παραιτούμαι!”: Η Αθηναΐς Νέγκα τα “βρόντηξε” & έφυγε από τη δουλειά της, η δημόσια ανάρτηση

Τάσος Χαλκιάς

Τάσος Χαλκιάς η σχέση του με τα παιδιά του!

Η κόρη τους, Ηλιάνα Χαλκιά μπορεί να μην έγινε ηθοποιός, αλλά ακολούθησε δρόμο κοντινό και δεν αγνόησε την καλλιτεχνική της φλέβα και έτσι ακολούθησε το επάγγελμα της σκηνογράφου και ενδυματολόγου, ενώ ο αντίστοιχα ο γιος τους, Άρης Χαλκιάς ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

 Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr