Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν περάσει από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά η Μαιρούλα σίγουρα έχει χαραχθεί στη μνήμη μας. Η νεαρή τότε γειτόνισσα του Μάνθου Φουστάνου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τόσα χρόνια μετά η Μαιρούλα έκανε την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση. Η ίδια συμμετείχε σε μία εκπομπή του OPEN η οποία έριξε πρόσφατα τίτλους τέλους.

Η ηθοποιός Γιώτα Τζουάνη έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο της 17χρονης γειτόνισσας του Μάνθου Φουστάνου, στο «Κωνσταντίνου & Ελένης».

Τότε ήταν μόλις 17,5 ετών. Σήμερα έχει περάσει τα 40 και έχει εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη γυναίκα, την οποία όμως είχαμε χάσει τηλεοπτικά.

Η τηλεοπτική Μαιρούλα, επέστρεψε -για λίγο- μέσα από την εκπομπή του OPEN «Μίλησέ μου» η οποία στην ουσία ,για όσο κατάφερε να μείνει στον αέρα αποτελούσε τα νέα «Διλήμματα». Εκεί, η ίδια εργάστηκε ως ηθοποιός στις αυτοτελείς ιστορίες σχέσεων, με την αλλαγή στην εικόνα της να είναι εντυπωσιακή.

Πώς είναι σήμερα η Μαιρούλα
Κατάξανθη πλέον και σαφώς πιο θηλυκή, αμέσως έγινε αντιληπτή από τους φανατικούς της σειράς.

Η «Μαιρούλα» αποκάλυψε πως η πρώτη της εμφάνιση ήταν στη σειρά του Χάρη Ρώμα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη για αυτή την αρχή. «Tο πρώτο μου τηλεοπτικό γύρισμα, το βάπτισμα του πυρός, έγινε σε ηλικία 17,5 ετών μόλις που είχα αποφοιτήσει από το Λύκειο. Τότε βρέθηκα δίπλα σ’έναν Αξιόλογο, Υπέροχο άνθρωπο και Μεγάλο Καλλιτέχνη, τον ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, όπου μου έδωσε την πρώτη μου τηλεοπτική ευκαιρία σ’ ένα πολύ πετυχημένο σήριαλ …Κωνσταντίνου και Ελένης ,όπου παίζεται ακόμη και στις μέρες μας καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια θυμάμαι το άγχος που είχα όταν πήγα στο πρώτο μου γύρισμα αφού δεν ήξερα κανέναν. Φοβόμουν μήπως ξεχάσω τα λόγια μου, δεν κάνω σωστά τις κινήσεις μου. Δεν ήξερα πως θα με αντιμετώπιζαν οι πρωταγωνιστές (Χάρης Ρώμας,Ελένη Ράντου,Βασίλης Κούκουρας). Όμως οφείλω να ομολογήσω ότι υπήρχε ένα υπέροχο κλίμα, πολύ ζεστό, όπου με αγκάλιασαν όλοι… Πραγματικά το γύρισμα είχε πάει πολύ καλύτερα απ’ ότι φανταζόμουν. Ήταν μοναδική η πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία, χαραγμένη για πάντα μέσα στην καρδιά μου! Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο. Γι’αυτό ακόμη παίζεται με τόση μεγάλη επιτυχία. Τους ευχαριστώ πραγματικά όλους…»

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr