Στο σπίτι του, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου άγνωστοι δράστες σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν επέστρεψε σήμερα ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σχεδόν δύο ημέρες μετά το έγκλημα που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πιλότος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους αστυνομικούς και προσπαθεί να ανακαλέσει λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα, που κόπηκε το νήμα της ζωής της συζύγου του. Κάθε πληροφορία αξιοποιείται από την αστυνομία για να βρει τους δράστες του εγκλήματος. Με την περιγραφή του έχει δημιουργηθεί σκίτσο, το οποίο παραπέμπει στον «κοντό» δολοφόνο της Καρολάιν.

Εξαιρετικά φειδωλός με τους δημοσιογράφους, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να επιστρέφει στον ίδιο χώρο. «Τι φαντάζεσαι;» απάντησε, καλώντας τους δημοσιογράφους να μιλήσουν με την αστυνομία. «Παρερμηνεύονται πολλά πράγματα που εμποδίζουν την έρευνα», εξήγησε.

«Το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο. Θέλει χρόνο η έρευνα», σημείωσε ο πιλότος, που και πάλι παρέπεμψε για το οτιδήποτε στην αστυνομία. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα επιστρέψει στο σπίτι. «Θα δείξει παιδιά, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή», είπε, ενώ διευκρίνισε ότι «δεν σχολιάζει χαζομάρες».

Μετά από μέρες ερευνών, η αστυνομία έδωσε «πράσινο φως» για να καθαρίσει το σπίτι, έχοντας συλλέξει όσα στοιχεία τους ήταν απαραίτητα. Συνεργείο καθαρισμού έφτασε στη μεζονέτα, ξεκινώντας το έργο του.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα που ήταν ενεργά στην περιοχή την ημέρα του εγκλήματος και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείαςΈρευνες γίνονται και για τα οχήματα που βρέθηκαν εκεί.

Πηγή: newsone.gr