Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλα της και του 32χρονου συζύγου της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια ώρα ο  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι πέρασε για τελευταία φορά το κατώφλι του σπιτιού του το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα μάλιστα με το Mega ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν έχει πάρει ήδη την απόφαση να  πάρει το 11 μηνών κοριτσάκι του και να ζήσουν αλλού. Μάλιστα πολύ σύντομα θα αδειάσει το χώρο και θα τον αφήσει πίσω του για πάντα.

Ποιο είναι το επόμενο στάδιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών

συνεχίζουν με μεγάλη προσοχή τις έρευνες τους. Πιο συγκεκριμένα αναζητούν δείγματα γενετικού υλικού σε 10 με 20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες και όχι σε όλη την κατοικία.

Σημειώνεται ακόμη ότι η βάση DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ έχει πλέον σήμερα τους γενετικούς τύπους 18.500 ατόμων, ενώ υπάρχει κι ένα ζωτικής σημασίας αρχείο με 21.000 «ορφανά» δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί σε τόπους εγκληματικών επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών κλπ.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ σχεδόν όλοι οι δράστες σοβαρών εγκληματικών ενεργειών την τελευταία δεκαετία έχουν δώσει δείγματα γενετικού υλικού κι έχουν καταγραφεί.

Ανάμεσα σε αυτούς τους χώρους βρίσκεται και το παράθυρο από το οποίο μπήκαν και βγήκαν οι δράστες.

Σύμφωνα με το Mega:

  1. Το παράθυρο δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε γυαλιά ήταν σπασμένα κάτω, ούτε το τελάρο είχε ίχνη από κατσαβίδι
  2. Ήταν βγαλμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα, στη μέση του δωματίου στο υπόγειο και γύρω υπήρχαν διάσπαρτες πεταμένες βίδες.

Πηγή: newsone.gr