Οσα είπε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η 20χρονη, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει» είπε η Ελένη Μυλωνοπούλου

Συγκλονιστικά στοιχεία για το χαρακτήρα του γάμου με την Καρολάιν Κράουτς την οποία δολοφόνησε μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, παραθέτει αυτή την ώρα, με την κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Η μάρτυρας περιγράφει τον κατηγορούμενο ως ένα χειριστικό άνθρωπο που ήλεγχε απολύτως την Καρολάιν και επισήμανε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η 20χρονη κοπέλα της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρας ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της».

Η κατάθεσή της συνεχίζεται. Ο κατηγορούμενος παρακολουθεί με προσοχή την κυρία Μυλωνοπούλου και κρατάει συνεχώς σημειώσεις.

Πηγή: newsone.gr