Η μουσική κάθε άλλο παρά εξημέρωσε τα ήθη στην περίπτωση κορυφαίας μπαλαρίνας η οποία κατηγορείται ότι βοηθούσε τον σύζυγό της να κακοποιήσει σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια και τώρα αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες από τρεις ακόμα γυναίκες.

Μία από αυτές, μάλιστα, λέει ότι η μπαλαρίνα την απειλούσε με όπλο την ώρα του άγριου βιασμού της. Στη διευρυμένη αγωγή, που κατατέθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, η Ντάστι Μπάτον, πρώην κεντρική μπαλαρίνα στο Μπαλέτο της Βοστόνης στις ΗΠΑ, κατηγορείται ότι προσέγγισε φιλικά μία ανήλικη το 2014 και τη γνώρισε στον άνδρα της, δάσκαλο χορού, Μίτσελ Τέιλορ Μπάτον.

Dusty Button and husband Mitchell Taylor Button

Η δικηγόρος μίας εκ των μηνυτριών περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα υπέστη η πελάτισσά της. Το ζευγάρι φέρεται ότι τη μέθυσε και στη συνέχεια τη μετέφερε στο σπίτι του, όπου ο Μίτσελ τη βίασε μέσα σ’ ένα δωμάτιο γεμάτο με όπλα. Η Ντάστι κρατούσε ένα όπλο και φέρεται ότι μαγνητοσκοπούσε τη συνεύρεση, την ώρα που το τρομοκρατημένο κορίτσι έκλαιγε και παρακαλούσε να σταματήσουν. Η πρώτη αγωγή σε βάρος του διεστραμμένου ζευγαριού κατατέθηκε στις 28 Ιουλίου από δύο επαγγελματίες χορεύτριες, τη Σέιτζ Χάμφρις και την Τζίνα Μενιντσίνο, που κατηγορούσαν τον Μίτσελ για σεξουαλική επίθεση και τη Ντάστι για διευκόλυνσή του.

Στις επόμενες τρεις αγωγές, ωστόσο, ρίχνεται ιδιαίτερο βάρος στον ρόλο και της Ντάστι, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεκινήσει από το 2014 και να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο: αυτό της εξασφάλισης της εμπιστοσύνης του υποψήφιου θύματος, στο οποίο πάντα φούσκωνε το μυαλό με υποσχέσεις για λαμπρή καριέρα στον χορό. Πάντως, η Μπάτον και ο σύζυγός της εξακολουθούν να αρνούνται τις κατηγορίες.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr