Χειροπέδες σε γνωστό σχεδιαστή μόδας, έναν πιλότο και έναν φωτογράφο που κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης πέρασε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να διακινούσαν ναρκωτικά στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα. 

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση τους τρεις τελευταίους μήνες, διακινούσαν -σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία- κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ.

Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό, το 2014, στην Κρήτη, και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Για την τύχη του σχεδιαστή θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.

Πηγή: newsone.gr