Ακόμη μια δοκιμασία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε στο νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του GNTM, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της Δευτέρας (30/11).

Μετά την απόφαση των κριτών στο προηγούμενο πλατό να μην αποχωρήσει κανείς, τα εννέα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους αυτή τη φορά για να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι και να φτάσουν το στόχο τους, που είναι η νίκη.

Αφού έγινε η επίσκεψη των αγαπημένων τους προσώπων και πραγματοποιήθηκε μια φωτογράφιση μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν, ακολούθησε μια απαιτητική δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, κρεμασμένοι στα 30 μέτρα, οι παίκτες πόζαραν ως ήρωες της καθημερινότητας για τις ανάγκες καμπάνιας παπουτσιών, που τους ήθελε να… πετούν.

Ο έμπειρος φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος, κατεύθυνε, όσο μπορούσε, τα παιδιά, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν ένα κλικ αλλά ένα ολοκληρωμένο boomerang.

Μάλιστα, ο ρυθμός στην κίνηση και οι έξυπνες εναλλαγές στις πόζες, ήταν τα στοιχεία – κλειδιά, για το πετυχημένο αποτέλεσμα.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό, στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές και άκουσαν τα σχόλια τους.

Ωστόσο, ένα από τα επίδοξα μοντέλα δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Δημοσθένη.

Έτσι λοιπόν, ο Δημοσθένης Τζουμάνης είδε την πόρτα της εξόδου και έχασε την ευκαιρία της διεκδίκησης του τίτλου του GNTM 3.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας:

in.gr

Πηγή: newsone.gr