Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι συνεχίζουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Τους τελευταίους μήνες η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν την απάτησε, εκείνη το έμαθε, τον παράτησε αλλά στην συνέχεια τον συγχώρησε και τον δέχτηκε πίσω.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι είναι και πάλι μαζί ερωτευμένοι, ήρθαν κάποια δημοσιεύματα από την Αργεντινή και έβαλαν «φωτιά».

Σύμφωνα με αυτά, η Γουάντα Νάρα φαίνεται να πήρε την εκδίκησή της και σε ταξίδι της στην πατρίδα της τον Δεκέμβριο να ήρθε πολύ κοντά με έναν από τους σωματοφύλακές της.

Ωστόσο, η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά.

Μέσα από story της στο Instagram απάντησε και τόνισε πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς λειτουργεί διαφορετικά.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μιλάνε για εκδίκηση, για φοβερό σκάνδαλο, λένε πως απάτησα τον Μάουρο, πως αποπλάνησα τον σωματοφύλακά μου, πως τον περίμενα με τη ρόμπα μου… Δεν χρειάζεται να πω ότι όλα είναι κάτι παραπάνω από ψέματα. Η υπερβολική έλλειψη σεβασμού ποτέ δεν σταματά να με εκπλήσσει. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είμαι τέτοια γυναίκα. Δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Λειτουργώ διαφορετικά, γιατί είμαι διαφορετική».

Η ανάρτησή της

 

Πηγή: newsone.gr