Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια σπάνια συνέντευξή του, μίλησε για τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, λέγοντας ότι εκείνη τον έσωσε όταν άρχισε να χάνει τον εαυτό του λόγω των χαπιών αδυνατίσματος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε στις αρνητικές επιδράσεις που είχαν στον οργανισμό του τα χάπια αδυνατίσματος, ενώ εξομολογήθηκε πως έφτασε σε σημείο να γίνει επιθετικός στη σύντροφό του.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Νάνσυ, είπε: “Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες… Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει” και αναφερόμενος στην επίδραση των χαπιών αδυνατίσματος, σημείωσε:

“Ήταν ένα συγκλονιστικό θέμα… Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δεν ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δεν τα είχα διαβάσει… Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

instyle.gr

Πηγή: newsone.gr