Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Γρηγόρης Λέων: Η πρώτη του αντίδραση στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Γρηγόρης Λέων: Η πρώτη του αντίδραση στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

57
0

Ο ιατροδικαστής έμαθε από τους δημοσιογράφους ότι η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικα σ’ αυτόν και σε συναδέλφους του. Τι είπε ο ιατροδικαστής Καρακούκης.

Στο εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την Ρούλα Πισπιρίγκου, απάντησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων. Όπως έγινε γνωστό η 34χρονη κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικα σε πέντε ιατροδικαστές, ένας εκ των οποίων και ο Γρηγόρης Λέων από τον οποίο μάλιστα ζητά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο Mega τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως ενημερώθηκα από συναδέρφους σας, δεν έχω λάβει κάτι και δεν σας κρύβω πως θέλω να μελετήσω το έγγραφο» ανέφερε σχετικά με το εξώδικο.

«Βλέπω μία στοχοποίηση ανθρώπων, μία στοχοποίηση που εάν γινόταν από έναν αδαή που δεν γνωρίζει τι εστί ιατροδικαστής θα ήταν κάτι που θα το κατανοούσαμε και θα το συγχωρούσαμε. Στην περίπτωση αυτή εσκεμμένα, ορισμένα άτομα λένε ψεύδη και με συκοφαντούν» συμπλήρωσε ο κ. Λέων, οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει σε μία δημόσια αντιπαράθεση. Ωστόσο θα υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και κάθε συνάδερφο που δέχεται μία αντίστοιχη επίθεση.

Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να κριθεί ένοχη απάντησε: «Εξ’ όσων γνωρίζω, γιατί δεν παρακολουθώ την υπόθεση, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κληθεί, οι δύο από αυτούς έχουν κληθεί πάμπολλες φορές, ήταν λαλίστατοι και έχουν εκφέρει την επιστημονική τους άποψη αναλυτικότατα, εδώ και μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Καρακούκης: «Θα καταθέσω αγωγή σε βάρος του Κούγια»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης ο οποίος μιλώντας στο Live News ανέφερε ότι «θα καταθέσω αγωγή σε βάρος του κυρίου Κούγια. Είναι ήδη στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, ο οποίος την επεξεργάζεται και ακόμα δεν την έχει παραδώσει, γιατί περιμένει να την εμπλουτίσει και με τους νέους ισχυρισμούς του κυρίου Κούγια».

real.gr

Πηγή: newsone.gr