Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων – Η ανακοίνωση στα social media

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων – Η ανακοίνωση στα social media

28
0

Παράλληλα δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στο Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω το δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με την συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση- Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Στις 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Λέων.

Πηγή: newsone.gr