Η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή μέσα από τα social media ως Μαριπόζα, θέλησε να απαντήσει για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με κάποια ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και πολλοί θεωρούν πως σε αυτά πρωταγωνιστεί η ίδια.

Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε, η Έλενα Κρεμλίδου ξεκαθάρισε πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της ωστόσο δεν είναι αυτή η πρωταγωνίστρια, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν.

Παράλληλα αποκάλυψε πως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες στις οποίες είναι όντως εκείνη και γι’ αυτές έχει κινηθεί δικαστικά.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr