Τη γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της ως Daisy Duke στην ταινία “Dukes of Hazzard” και έκτοτε η προσωπική της ζωή και η πορεία της βρίσκονταν πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Ωστόσο, η καριέρα της είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, ενώ μόλις στα 17 της χρόνια υπέγραψε με την δισκογραφική εταιρεία Columbia το πρώτο της άλμπουμ.

Το 2017 η ηθοποιός και τραγουδίστρια από την Αμερική, Jessica Simpson, είχε συγκλονίσει αποκαλύπτοντας πως έχει εθιστεί στο αλκοόλ. Εχθές, τέσσερα χρόνια έπειτα από εκείνη την αποκάλυψη έκανε μια δημόσια κατάθεση ψυχής για τη μάχη που έδωσε με την εξέρτησή της. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της από εκείνη την περίοδο και τη συνόδευσε με ένα κείμενο – μήνυμα κατά του στίγματος που ακολουθεί τους αλκοολικούς ανθρώπους.

Η εξομολογητική ανάρτηση

«Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ήξερα ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα θα έπαιρνα πίσω το φως που μου στερούσα, πως θα έβγαινα νικήτρια στην εσωτερική μάχη για αυτοσεβασμό και πιο γενναία και να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειάστηκε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί κρατούσε το μυαλό και την καρδιά μου πίσω στο να κάνουν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ένιωθα εξουθενωμένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο και να τον κουβαλήσω. Ήθελα να ζω όπως ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω προς τα εμπρός – ποτέ δεν κοιτάζω πίσω με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει και θα έκανα για τον υπόλοιπη ζωή μου σε αυτόν τον όμορφο κόσμο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Υπάρχει στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο και τη συντριβή του εαυτού μου.

Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος», έγραψε η 41χρονη, η οποία έχει δημοσιεύσει και την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Open Book”, στην οποία αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν 6 ετώ.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr