Με αφορμή την έκταση, που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια το κίνημα #metoo ειδικότερα όσον αφορά περιστατικά κακοποίησης ή παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την δική της εμπειρία ως ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Η ίδια ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της υποκριτικής από τη νεαρή ηλικία των 15 ετών. Ενώ στον οποιονδήποτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φάνταζε τουλάχιστον τρομακτικό, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον εργασίας, για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανέφερε πως παρόλο που πρόκειται για έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπου πολλά μπορούν να συμβούν, εκείνη δεν ένιωσε ποτέ ανασφάλεια.


Ακόμα και όταν μετακόμισε στο Χόλιγουντ αργότερα, η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται πως δεν υπήρξε κάποια στιγμή στην καριέρα της που να την έφερε σε δύσκολη θέση και ίσως για αυτό να ευθύνεται η σχέση της με τον Μάικλ Ντάγκλας.

«Ήμουν πολύ νέα, όταν ξεκίνησα. Δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιο περιβάλλον στις οντισιόν μου. Και αργότερα, όταν μετακόμισα στο Χόλιγουντ, δεν άργησα να γνωρίσω τον σύζυγό μου. Όλοι ήξεραν, λοιπόν, ότι είμαι με τον Μάικλ Ντάγκλας, επομένως δεν έκαναν κάποια κίνηση», παραδέχεται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Στην συνέχεια εξήγησε πως δεν έχει βρεθεί ποτέ σε θέση ανάλογη με αυτές των θυμάτων του κινήματος #metoo, όμως θαυμάζει πραγματικά αυτές τις γυναίκες«Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό με βοήθησε, αλλά ποτέ δεν βρέθηκα σε περιβάλλοντα, που θα μπορούσα να ήμουν ευάλωτη. Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις και αναγνωρίζω πόσο γενναίες είναι όλες οι γυναίκες που το έκαναν».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως στάθηκε πολύ τυχερή, που γνώρισε τον σύζυγό της και τον παντρεύτηκε, καθώς θεωρεί πως την «γλίτωσε» από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις. Από την αρχή της σχέσης τους οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι αχώριστοι και πλέον έχουν φτιάξει μαζί μία υπέροχη οικογένεια.


protothema.gr

Πηγή: newsone.gr