Η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε αρχικά για τις φήμες περί αποχώρησης της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το GNTM. «Είναι δυνατόν να το λέει κάποιος αυτό; Πώς δεν θα είναι η Ζενεβιέβ; Και ποιος θα κάνει τα concept, εγώ; Από ό,τι γνωρίζω θα είναι κανονικά, τώρα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω», είπε η κριτής του show. Όταν της ανάφεραν ότι ίσως δεν περνάει καλά, όπως είχε επισημάνει σχολιάζοντας το GNTM στην εκπομπή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά απόρησε. «Γιατί να μην περνάει καλά στο παιχνίδι, εγώ πιστεύω ότι περνάει φανταστικά. Γιατί μου το λέτε αυτό». Κι έπειτα αναφέρθηκε το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Σέχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα και δεν πιστεύω ότι και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την βοήθησα και την αγάπησα, όπως όλους στην παραγωγή, το ίδιο και την κ. Χριστοπούλου», σημείωσε η Βίκυ Καγιά. «Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά, λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της, δεν ξέρω, τι να σας πω; Πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

CELEBRITIES

Η Βίκυ Καγιά απάντησε σε ερωτήσεις για τον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Διακρίνεις κι εσύ εκνευρισμό;

«Οι αιχμές γενικά δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από ένα πρότζεκτ που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Μπορεί να έχει τους δικούς της λόγους που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρεις ούτε τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί. Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό», κατέληξε η Βίκυ Καγιά. Αφορμή για τις τηλεοπτικές δηλώσεις της είναι το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει φέτος το MadWalk, όπως ανέφερε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από το Mega.

Η νέα δήλωση για τη Βίκυ Καγιά από την Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου από πλευράς της, η οποία επίσης ήταν μέλος των συντελεστών του GNTM μέχρι τον δεύτερο κύκλο του, μίλησε για το reality μοντέλων του Star και την «κόντρα» με τη Βίκυ Καγιά, στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη».

«Το GNTM κάθε φορά που έχω ευκαιρία το βλέπω. Είναι ένα παιχνίδι που βοηθάει πολύ τα καινούρια παιδιά, ό,τι κάνει ο καθένας. Είναι τηλεόραση και η τηλεόραση βοηθάει ούτως ή άλλως», είπε η Έλενα Χριστοπούλου. Για τη Βίκυ Καγιά που επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για καμία κόντρα μεταξύ της ίδιας και της Έλενας Χριστοπούλου ή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η ίδια σημείωσε: «Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ».

Πηγή: newsone.gr