Για ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, τον 91χρονο Melvin και τη 87χρονη Nancy, η αγάπη αντέχει στο χρόνο. Πρόσφατα γιόρτασαν 70 χρόνια γάμου και με αφορμή την επέτειό τους έκαναν μία φωτογράφιση φορώντας μάλιστα το νυφικό που είχε αγοράσει με 35 δολάρια.

Η 87χρονη Nancy Lubbers και ο 91χρονος σύζυγός της Melvin γνωρίστηκαν σε ένα παγοδρόμιο όταν η Nancy ήταν μόλις 16 ετών, σύμφωνα με το People. Επτά δεκαετίες αργότερα, το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά, 12 εγγόνια, 21 δισέγγονα — και σχεδόν μια ζωή αναμνήσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν την 70ή επέτειό τους ήταν μια ειδική φωτογράφηση στον οικογενειακό κήπο, που απαθανάτισε η μικρότερη εγγονή τους, η Anna, η οποία εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος γάμου.

Όπως έγραψε η Anna, οι παππούδες της γνωρίστηκαν ενώ έκαναν πατινάζ και παντρεύτηκαν στις 6 Ιανουαρίου του 1952. Η γιαγιά της φόρεσε ένα φόρεμα των 35 δολαρίων και ένα βέλο των 15 δολαρίων. Το νυφικό της το κράτησε μέχρι σήμερα και το ξαναφόρεσε για την 70η επέτειό της. Είναι εντυπωσιακό το πόσο καλά έχει διατηρηθεί αυτό το κομμάτι στο πέρασμα των δεκαετιών, αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στο μέγεθός της. Ο σύζυγός της, από την άλλη, για τις ανάγκες της επετειακής φωτογράφισης φόρεσε τη στρατιωτική στολή του, καθώς λίγο μετά το γάμο τους πήγε για εκπαίδευση στο στρατό και, αργότερα, πολέμησε στην Κορέα. 

«Οι παππούδες μου είναι κοντά μου από τότε που γεννήθηκα» είπε η φωτογράφος στο My Modern Met. «Έχουν έρθει σε κάθε συναυλία μου, σε κάθε αγώνα μου, σε κάθε εκδήλωση που μπορούσαν. Είμαι ευλογημένη που είχα την ευκαιρία να πάω πανεπιστήμιο στην πόλη όπου ζουν. Πέρασα πολλά βράδια στο σπίτι τους. Η οικειότητα που έχω με τους παππούδες μου έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή τη φωτογράφιση».

Ποια συμβουλή για τις σχέσεις θα έδινε η 86χρονη Nancy, βασισμένη στη μακροχρόνια εμπειρία της; «Να ξεχνάς και να συγχωρείς και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς με τη ζωή σου. Δεν θα συμφωνείς πάντα, μερικές φορές θα διαφωνείς, αλλά τότε μπορείς να καθίσεις και να το συζητήσεις με τον άλλο και να καταλήξετε κάπου».

in.gr

Πηγή: newsone.gr