Η ηθοποιός ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Η Αναστασία Παντούση απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Ιωάννη Παπαζήση.

Η ηθοποιός μέχρι στιγμής τηρούσε σιγή ιχθύος και δεν είχε προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με τον δεσμό που της «χρεώνουν» τα δημοσιεύματα. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε ανοιχτά επί του θέματος και ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Ακόμη και όταν έγραφαν ότι χώρισα, αυτό που είχα πει είναι ότι είναι ωραία η συντροφικότητα, αλλά είναι όμορφο και το να είσαι μόνος σου. Δεν θέλω να αναφερθώ στα δημοσιεύματα, γιατί θεωρώ ότι δεν σέβομαι την δουλειά μου αν μπω στη διαδικασία να απαντώ στο τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά.

anastasia_pantousi

Στην συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί δεν διαψεύδει την φήμη, προκειμένου να μη διαιωνίζεται, εκείνη απάντησε: «Θα μπορούσα να πω ναι, ισχύει ή όχι δεν ισχύει. Και αύριο να βγει ένα άλλο δημοσίευμα για έναν άλλον άνθρωπο. Θα πρέπει να απαντήσω και σε αυτό μετά; Η προσωπική ζωή είναι για μένα. Πιστεύω ότι για την ηλικία και τα χρόνια που είμαι στον χώρο έχω κάνει κάποια σημαντικά πράγματα στην πορεία μου. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος τώρα που ακόμα είμαι στο ξεκίνημα μου να με μάθετε για τις σχέσεις μου και όχι για τους ρόλους που παίζω».

Πηγή: newsone.gr