Μετά τα όσα κατήγγειλε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε αναφέροντας τη δική του εκδοχή και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ίδια και την οικογένειά της.

Σε επικοινωνία που είχε η Φαίη Σκορδά με την Ηλιάνα Αραβή μετά τα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», μετέφερε τη θέση της και έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει κανονικά στην καταγγελία στο ΣΕΗ σε βάρος του ηθοποιού.

«Μίλησα με την κυρία Ηλιάνα Αραβή και έχω το δικαίωμα από την πλευρά της να μεταφέρω κάποια πράγματα. Αυτό που μου είπε και μπορώ να μεταφέρω είναι ότι δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο. Έχει γίνει καταγγελία στο ΣΕΗ και παρότι άκουσε αυτά που είπε ο κύριος Χαϊκάλης, συνεχίζει σε αυτή την απόφασή της.

Δεν αλλάζει κάτι παρότι άκουσε όλα αυτά. Είπε εγώ συνεχίζω κανονικά την καταγγελία μου στο ΣΕΗ. Τη ρώτησα τι έχει να πει για τη συγγνώμη και είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τη συγγνώμη και να δούμε τι θα γίνει σε λίγες ημέρες και αν υπάρχουν και άλλα κορίτσια που θα κάνουν καταγγελίες», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρω1νού.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr