Αρχική LIFESTYLE Η απάντηση του δημοσιογράφου για τη συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και...

Η απάντηση του δημοσιογράφου για τη συνέντευξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ολγα Τρέμη

90
0

Aντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό OK! και στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε ερωτική σχέση με την Όλγα Τρέμη.

ΟΑνδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στη σχέση τους, ενώ όπως υποστήριξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν και γνωστός του, του υπέβαλε κάποιες ερωτήσεις και ο ίδιος, με την ιδέα ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί, απάντησε. Δεν ήξερε ότι ηχογραφούνταν, ούτε ότι η συγκεκριμένη κουβέντα θα δημοσιευόταν.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε σοκαρισμένη με το περιεχόμενο της συνέντευξης, και ρώτησε τον συνεργάτη της τι θα έκανε αν είχε διαβάσει τη συνέντευξη πριν τη δημοσίευση. «Θα την είχα κόψει» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή, ο οποίος επέμεινε ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν off the record.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος ο οποίος πήρε τη συνέντευξη στον Ανδρέα Μικρούτσικο θέλησε να πάρει θέση.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ξεκαθάρισε τι συνέβη και από πλευράς του.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα… Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.

real.gr

Πηγή: newsone.gr