Με αφορμή τον νέο πρωταγωνιστικό ρόλο του στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Το ταιριαστό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2021 στην όμορφη Σύρο και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Στη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρεται στη γυναίκα της ζωής του, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» με τα πιο τρυφερά λόγια. Παράλληλα, εξηγεί πώς πρωτογνωρίστηκαν.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη για σένα, αφού παντρεύτηκες με την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη. Τι είδες σε εκείνη και είπες «θέλω να ζήσω μαζί της για πάντα»;

Πιστεύω στο “για πάντα” και όταν τη γνώρισα αυτό που με έκανε να πιστέψω στο δικό μας “για πάντα”, ήταν η καλοσύνη που είδα μέσα της. Πέραν του ότι είναι όμορφη, ένα κορίτσι με τρόπους, που ταίριαξαν τα γούστα μας και, κυρίως, το χιούμορ μας, διέκρινα σε εκείνη μία αθωότητα και μία καλοσύνη, που με έκαναν να την ερωτευτώ και σταδιακά να την αγαπήσω.

Για μένα ιδανική γυναίκα είναι αυτή που αντέχει να είναι ο εαυτός της. Και η Δανάη είναι αυτή η γυναίκα. Και να σου πω κάτι; Παρότι της ήρθε μία έντονη και απότομη επιτυχία, δεν άλλαξε ούτε στο ελάχιστο. Είναι το ίδιο κορίτσι που γνώρισα, με το ίδιο χιούμορ, και αυτό σπανίζει.

Αν δεν απατώμαι, γνωριστήκατε σε ένα μπαρ όπου σε σέρβιρε;

Ναι, εργαζόταν ως σερβιτόρα και ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τη δουλειά του ηθοποιού. Τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία μας, μου λέει «θα πάω σε μία οντισιόν για μια σειρά και ό,τι γίνει». Ήμασταν διακοπές στην Κίμωλο όταν την ενημέρωσαν πως πέρασε στη δεύτερη φάση και εκεί αναρωτηθήκαμε «λες;».

Η Δανάη ισχυρίζεται ότι της έφερα γούρι, εγώ δεν είμαι σίγουρος αν πιστεύω σε αυτά, αλλά είδα να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μου ένα παραμύθι. Από το πουθενά ένα κορίτσι να παίρνει με την αξία του μία δουλειά που της άλλαξε την καριέρα.

Πηγή: newsone.gr