«Πονοκέφαλος» στον Σκάι! Η Δούκισσα Νομικού «χτυπά» 9% στο σύνολο και η Αντελίνα Βαρθακούρη, 10%. Οι δύο νέες εκπομπές δεν λένε να τραβήξουν το κοινό, παρά το πουσάρισμα από το κανάλι του Φαλήρου.

Το «Super makeover» αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν λέει να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές, γιατί απλούστατα το concept είναι πανομοιότυπο με αυτό του «Style me up» στο Open, με τη Μαρία Μπακοδήμου! Οπως και να το κάνουμε, η αντιγραφή δεν ωφέλησε κανέναν στην TV.

Η Μαρία Μπακοδήμου

Πιο ανάλαφρο

Στο παιχνίδι μόδας του Open υπάρχει και κάτι που κερδίζει… Μια δόση χιούμορ από τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Υβόννη Μπόσνιακ, που κάνει το πρόγραμμα πιο ανάλαφρο. Η προσπάθεια του Σκάι να πλασάρει το «Super makeover» ως κάτι πολύ σοβαρό και περισπούδαστο δεν είναι επιτυχημένη.

Η… Βarbie Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι αποδεδειγμένα μία από τις πλέον απαστράπτουσες παρουσίες του ελληνικού θεάματος, δεν φτάνει για να φέρει την άνοιξη σε μια άνευρη παραγωγή, χωρίς φαντασία. Εναλλακτική τηλεόραση μας υποσχέθηκε και η Αντελίνα, αλλά φευ… Αν δεν αλλάξει το πάνελ, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εκπομπής θα είναι οι καβγάδες του Χάρη και της συζύγου του.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr