Στο κανάλι του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κάνοντας αποκαλύψεις για τη ζωή της και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γύρισε προς τον Fipster ρωτώντας τον αυτός ποια σχέση έχει αποκαλύψει δημόσια κι εκείνος χαριτολογώντας είπε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Έχουμε δείξει την ίδια σχέση» απάντησε η πρώην παίκτρια του Survivor χιουμοριστικά.

Ταυτόχρονα εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει δείξει δημόσια αλλά πλέον έχει καταλάβει πως δεν «είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα».

Όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη μητρότητα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέλος, μίλησε και για τη μητρότητα. Με αφορμή το σχόλιο μιας follower αναφέρθηκε στο αν νιώθει πίεση που ακόμα δεν έχει κάνει παιδί ενώ έχουν όλες οι φίλες της.

«Όλες οι κολητές μου έχουν παιδιά. Κι εγώ ένιωθα πίεση με τον εαυτό μου όμως πιο παλιά. Έλεγα εγώ αφού θέλω (παιδιά) γιατί ακόμα δεν έχω αλλά μετά από ένα σημείο το προσπερνάς, λες δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει, θα έρθει όταν θα είναι να έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsone.gr