Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Φανή Ζιώγα το πρωί της Δευτέρας (18/4).

Η νεαρή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε ότι είναι bisexual.

Μιλώντας στο [email protected] εξομολογήθηκε: «Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου, δίνω περισσότερο βάση στην νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης, Αυτό με έκανε στην ουσία να έχω αυτή τη σεξουαλική προτίμηση».

«Νομίζω ότι η είδηση δεν θα πρέπει να είναι η σεξουαλική μου προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχθείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις έτσι όπως είναι ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που κατάγομαι και χαίρομαι και τους ευχαριστώ πολύ. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο να μείνω μέσα στον διαγωνισμό όταν έμαθα για την υγεία του παππού μου. Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό».

«Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου. Είχα σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Απλά μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17 και έλεγα δεν παίζει. Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19. Δηλαδή αποδέχτηκα ότι ναι, αφού σου αρέσει, σε ελκύει. Εκεί κατάφερα και εγώ να αρχίσω να το αποδέχομαι και να το δουλεύω», κατέληξε.

Πηγή: newsone.gr