Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, μετά την ήττα της από την Κάτια Δέδε, η Μαρία Μιχαλοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή το Πρωινό.

Το μοντέλο που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το GNTM, αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει δεχτεί bullying.

«Ντύνομαι με πιο φαρδιά ρούχα γιατί μου σπάνε τα νεύρα όταν σχολιάζουν τα κιλά μου. Μου λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, ακούω ατάκες «φάει κάτι», «πώς είσαι έτσι;» και τέτοια. Εμένα είναι το ακριβώς αντίθετο αλλά είναι το ίδιο bullying, το ίδιο έντονο. Παρεξηγούμαι, με ενοχλεί. Έχει τύχει γυναίκα στο σούπερ μάρκετ να μου λέει: «Φάει κάτι κοπέλα μου, πώς είσαι έτσι…», είπε η ίδια. Όσον αφορά στα σημάδια που έχει στα χέρια της και πλέον είναι πολύ εμφανή, αποκάλυψε:

«Αυτό που έχω στο χέρι δεν είναι τραυματισμός, είναι αιμαγγείωμα. Μπερδεμένες φλέβες, έτσι γεννήθηκα. Πολλοί μου λένε ότι είναι τατουάζ. Αντιμετωπίζεται αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το κάνω. Το χέρι μου πρήζεται, συσσωρεύεται το αίμα και δεν λειτουργεί σωστά το κυκλοφορικό. Δεν είναι μεγάλο ζόρι αλλά δεν είναι και λειτουργικό. Τα παιδιά στη Φάρμα με βοήθησαν να μην το κουράζω», είναι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της ζήτησε συγγνώμη που την ρώτησε, απλά δεν γνώριζε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr